N. Tóth Anikó

Vissza

Tükörkönyv

(2008)
Sorozat: Sorozaton kívül
Műfaj: Gyermekirodalom
Oldalszám: 144
Méret: Kötve, 215 x 200 mm
ISBN: 978-80-7149-981-7
raktáron:
Bolti ár
2 400 Ft / 10,29 €
Kedvezményes ár 20%:
1 920 Ft / 8,23 €
Darabszám :
Nincs termék a kosárban

Illusztrálta Csanda Máté és Németh Ilona

„Mondhatom, nagyon jó a vakáció. Jobb nem is lehetne. Anya hajnalban elrohan, késő este jön csak meg, sóhajtva leroskad a kanapéra („hulla vagyok, és ti?“), lábát felpakolja az asztalra, bekapcsolja a tévét a távirányítóval, a képernyőre mered, és úgy is marad. Egészen a jóéjtbogárkámig.“ – szomorkodik a történet elején Ani, amikor egyszercsak egy sokatmondó üzenetet kap.
„Találkoznunk kell!” olvasható a rövid levélkében, és máris kezdetét veszi a váratlan utazás, melyben az új barátokhoz vezető utat egy beszélő villamos és egy rejtelmekkel teli térkép mutatják.

A Tükörkönyv meseregény, melynek főszereplője két kislány. Egyikük egy kedvenc tárgyát veszítette el, másikuk a szüleit. 
Bolyongásuk, keresésük során fantasztikus kalandokat élnek meg, a vándorlás közben számos akadály késlelteti az eseményeket, a hétköznapi és a mesei, a gyermeki és a felnőtt világ összeolvadása közben. Ani és Ina, miközben próbatételek során bizonyítják lelki rátermettségüket, hétköznapi örömökben, apró csodákban a boldogságot is megtalálják.
E képeskönyv, amely egyszerre olvasható elölről és hátulról is, minden korosztály számára egyformán ajánlható!

Generuje redakčný CMS systém GlobalWeb a eShop GlobalShop spoločnosti Global Services Slovakia s.r.o.